Ebesa Architects

Klipfontein Wellness Centre

building
Description

This development will be defined as a Wellness Centre. The objective is the holistic approach to living life well. Designed for treatment, rehabilitation & integration, the total development will include a large Clinic, Treatment Centre as well as a number of outdoor activities namely: splash pad, outdoor gym, outdoor playgrounds, soccer field, and community farming. The inspiration of the design focuses on the heartbeat of every individual. The importance of maintaining, sustaining, and increasing the heart rate throughout different areas of this energetic site. The goal and achievement desired are that every visitor & regular will leave this development different from the way they entered it.

Location

Klipfontein, Johannesburg, Gauteng, South Africa

Status

Design Development

Year

2018